Superchleba z červené pšenice
Promíchejte zdravější mouky z českého obilí, přidejte byliny, které podporují činnost jater a čistí krev, a upečte si chleba, který vám okysličí tělo a dodá minerály.
Pražský koláč
Kynuté těsto má dlouhou českou tradici, koláče, buchty a plněné knedlíky sloužily ještě ve 20. století jako sladký oběd.
Polenta s jahodami a meduňkou
Polenta je starodávný recept původem z Itálie, dnes je však k sehnání na každém rohu.
Mražený jogurt na dobré trávení
Probiotika v jogurtu pohladí bříško a rozmixováním se zmraženým ovocem vykouzlíte lahodný dezert za pět minut.
Jogurtová zmrzlina s čerstvým ovocem
Spolehlivý recept na hedvábně jemnou zmrzlinu, kterou si můžete ochutit podle libosti.
Krůtí kuličky plné bylinek
Krůtí maso má nízký obsah tuku a vyšší podíl zinku a vitaminu B12.
Dýňové nočky na másle
Dýně představuje přírodní konzervu, kterou můžete zpracovat na tisíc způsobů.
Tapiokový pudink
Tapiokový tekutý pudink jsem poprvé jedla ve Vídni v asijské restauraci a musím přiznat, že jsem si na jeho konzistenci musela trochu zvykat.