Jogurtová zmrzlina s čerstvým ovocem

_DSC3291.jpg

Spolehlivý recept na hedvábně jemnou zmrzlinu, kterou si můžete ochutit podle libosti. Nadýchané konzistence docílíte rovnoměrným vyšleháním směsi v robotu a jejím vychlazením ve formičkách na nanuky nebo muffiny. Každý tak dostane svoji porci blaha.

Suroviny

200 ml smetany ke šlehání
500 g plnotučného bílého jogurtu
3 lžíce medu
ovoce dle chuti

 

Postup

Smetanu vyšlehejte na šlehačku. Zašlehejte jogurt a med, až směs získá hladkou krémovou konzistenci.

Rozdělte ji do formiček na nanuky nebo muffiny, přidejte nakrájené ovoce a vložte alespoň na 6 hodin do mrazáku.

HERBAR7 PROMO-06892.jpg

Více receptů v nové kuchařce SVĚTOVÁ

Previous
Previous

Mražený jogurt na dobré trávení

Next
Next

Kuře na pelyňku