Hříšná čokoládová pěna
Written By Kateřina Winterová
Chuť pěny dělá čokoláda, tak při jejím výběru sáhněte po té s obsahem alespoň 60 % kakaa. Můžete ji ozvláštnit rozemletým chilli nebo drcenými lístky máty.
Suroviny
100 g kvalitní čokolády
400 g mascarpone
čerstvé ovoce a jedlé květy k podávání
Postup
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Do hladké čokolády metličkou vmícháme mascarpone. Směsí naplníme zdobicí sáček a nastříkáme do formiček, šálků či skleniček pěnu, kterou necháme zchladnout v lednici.
Před podáváním ozdobíme čerstvým ovocem nebo jedlými květy.
Recepty
Jestli jste milovníci kávy a čokolády a hledáte něco speciálního pro velkou oslavu: tramtadadá!