Recepty podle tradic
Recepty podle úrody
Bylinné recepty
Domácí kosmetika
Ze skanzenu
Snídaně
Hlavní jídlo
Svačiny
Polévky
Bezmasé
S masem
Ryby
Dezerty
Pečení
Ze skanzenu
Nápoje
Do spíže
Apatyka
Chuťovky
Přílohy
Pečení Kateřina Winterová Pečení Kateřina Winterová

Superchleba z červené pšenice

Promíchejte zdravější mouky z českého obilí, přidejte byliny, které podporují činnost jater a čistí krev, a upečte si chleba, který vám okysličí tělo a dodá minerály.

Read More
Pečení Kateřina Winterová Pečení Kateřina Winterová

Pražský koláč

Kynuté těsto má dlouhou českou tradici, koláče, buchty a plněné knedlíky sloužily ještě ve 20. století jako sladký oběd.

Read More
Pečení Kateřina Winterová Pečení Kateřina Winterová

Medovník

Zkuste ho, má trochu jinou chuť, snad i lepší! Slepičí vývar se také doporučuje ženám po porodu, protože posiluje vyčerpaný organismus. To mám taky ozkoušeno – a ne jednou.

Read More