Polenta s jahodami a meduňkou
Polenta je starodávný recept původem z Itálie, dnes je však k sehnání na každém rohu.
Dýňové nočky na másle
Dýně představuje přírodní konzervu, kterou můžete zpracovat na tisíc způsobů.
Bezlepkový chléb s chia semínky
Ať se lepku vyhýbáte ze zdravotních důvodů, nebo z dietních pohnutek, největší oříšek představuje pečivo.
Famózní kocmrda ze skanzenu
Pro ty, kdo neradi zabijačkové jitrnice, by kocmrda mohla být dobrou náhradou.
Mrkvovo–řepný salát s pestem z hummusu
Čistě vegetariánské a veganské jídlo, které však, doufám, osloví i masožravce.
Baba ganoush, orientální dip z lilků
Tenhle recept si můžete udělat klidně i v paneláku. Z trouby nebo pečenky totiž lilek chutná taky skvěle.